SEAT Tarraco: odpeljali smo ga tja, kjer se najbolj znajde

SEAT Tarraco je veliki športni terenec (SUV), ki vam omogoča veliko prostora in vožnjo na vseh poteh! Prav zaradi tega smo želeli nov model SEAT Tarraco konkretno preizkusiti in preveriti, ali to za novi model tudi velja. Krvavec je gora v Kamniško-Savinjskih Alpah v občini Cerklje na Gorenjskem in ponuja odlično slikovito pokrajino, ki pa ponekod zahteva tudi zmogljiv štirikolesni pogon. Seveda se je novi SEAT Tarraco izkazal, življenje je namreč precej lažje z vsestranskim avtomobilom, ki nikoli ne razočara.

Novi SEAT Tarraco, cenik, cena, katalog

Spoznajte novi model SEAT Tarraco pri Porsche Verovškova!

 

SEAT Tarraco na Krvavcu.
SEAT Tarraco na Krvavcu. Avtor: Andraž Lazič

SEAT Tarraco tehnični podatki

bencinski TSI, dizelski TDI motorji

SEAT Tarraco postreže tudi z drugimi oblikami udobja kot so razna pomagala pri parkiranju in vožnji nasploh, ta vozniku omogočajo lahkotno in brezskrbno vozniško izkušnjo. SEAT Tarraco je navsezadnje le terenec, torej se mora izkazati tudi v kategoriji robustnosti. In lahko bi se reklo, da tudi tukaj izpolni pričakovanja saj lahko vanj vržete katerikoli terenski izziv in s svojimi naprednimi elektronskimi pomagali ter pogonom 4x4 bo brez težav premagal tudi najtežjo od terenskih preprek.

Na bolj vsakdanjem, urbanem terenu pa mu bodo v pomoč napredni, varčni in zmogljivi motorji: bencinski motorji TSI in dizelski motorji TDI. Na koncu pride še kategorija elegance in tudi tokrat nas SEAT Tarraco očara, saj premore privlačen izgled, kompleksno tehnologijo pod površjem, uporabnost ter tisto značilno Špansko karizmo, vse to pa elegantno zapakira v odličen paket po ugodni ceni. 

V hribih se SEAT Tarraco odlično znajde.
V hribih se SEAT Tarraco odlično znajde. Avtor: Andraž Lazič

SEAT Tarraco dimenzije

SEAT Tarraco sodi v razred velikih SUV-jev, za katere je značilen status prestiža, udobja, robustnosti ter elegance. SEAT Tarraco se odreže prav v vsaki izmed teh kategorij. Če gremo torej po vrsti lahko začnemo pri kategoriji prestiža in tu se SEAT Tarraco dokaže predvsem s svojim atraktivnim in izstopajočim videzom. Le tega se lahko še dodatno oplemeniti z ogromnimi aluminijastimi platišči
ali pa mnogimi barvami po izbiri, katerih že sama imena kot so Uranovo siva ali pa Atlantsko modra, zvenijo sila prestižno in ekskluzivno.

Udobje je kategorija kjer SEAT Tarraco še posebej blesti, saj mu njegovo zračno vzmetenje omogoča vožnjo, kot lebdenje na oblaku. Prihaja tudi v izvedbi s 7 sedeži, torej bosta v vožnji lahko uživala še 2 potnika več in ker Ima SEAT Tarraco tudi enega izmed največjih prtljažnikov v razredu, bo zagotova tudi prostora za prtljago več kot dovolj.

Nozranjost SEAT Tarraco.
Nozranjost SEAT Tarraco. Avtor: Andraž Lazič

Zadnje novice

SEAT akcija: Priložnost po tvoje

Več informacij

Novi SEAT salon pri Porsche verovškova

Več informacij

TEST: SEAT Leon FR 1.5 EcoTSI

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA