Novi SEAT salon pri Porsche verovškova

Podjetje Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Verovškova v Ljubljani je eden izmed glavnih avto centrov v Ljubljani, ki med drugim zastopa tri najbolj priljubljene znamke: Audi, Škoda in SEAT. Znamka SEAT je ena izmed najbolj priljubljenih avtomobilskih znamk v Sloveniji. Vizija znamke SEAT pri Porsche Verovškova je jasna, ostati z znamko SEAT največji trgovec na območju Slovenije in strankam ponuditi najboljšo prodajno izkušnjo, ki jo lahko stranka doživi.

Ekipa SEAT nova vozila in rabljena vozila
Ekipa SEAT nova vozila in rabljena vozila Avtor: Jan Gregorin

Za bolj natančne odgovore smo povprašali vodjo prodaje znamke SEAT pri Porsche Verovškova, gospoda Damjana Žumra, ki nam je v intervjuju zaupal vse novosti, ki nas čakajo pri znamki SEAT Porsche Verovškova v prihodnje.

  •  Odlični akcijski pogoji nakupa vozil
  •  Prijazna ekipa, ki vam bo z veseljem svetovala
  •  Za testno vožnjo na voljo vsa vozila iz ponudbe
  •  Popolnoma prenovljen salon za najboljšo izkušnjo svetovanja

1. V avtomobilizmu je vedno eno izmed večjih zanimivosti vprašanje glede prihodnosti. Glede na to, da znamka SEAT trenutno še nima električnega modela v svoji ponudbi, kaj lahko pri znamki pričakujemo v tej smeri?

Nasplošno v svetu avtomobilizma pa je svoje pokazala tudi elektrifikacija – največkrat v popolnoma električnih pogonskih sklopih. SEAT je pred kratkim predstavil svojo električno strategijo - do začetka leta 2021 bo ponudba znamke vključevala šest električnih in priključno hibridnih modelov. Tako se tudi pri znamki SEAT veselimo veliko novosti na področju elektrike, v letu 2020 bo na voljo novi SEAT Mii electric, največja novost pa bo vsekakor SEAT el-Born, avtomobil zasnovan prav za namene električne mobilnosti.

V letošnjem letu pa so ponudbo vozil znamke zastopali predvsem najrazličnejši športni terenci SUV:

2. Električni avtomobili vseh znamk bodo močno spremenili trg novih in rabljenih vozil. Kaj se bo v tej smeri spremenilo za kupce vozil znamke SEAT?

Električni avtomobili prinašajo veliko sprememb, izboljšav, ovira je morda le omejena razdalja, ki jo lahko električna vozila prevozijo z enim samim polnjenjem. Novi model SEAT el-Born bo z velikim dometom poskrbel za brezskrbno vožnjo tudi na daljših poteh. Nova vozila znamke SEAT bodo kljub električnim pogonskim sklopom ohranjala značilen tradicionalen športni izgled v kombinaciji z veliko učinkovitostjo in skrbjo za okolje. SEAT je napovedal tudi krepitev svojih prizadevanj za urbano mobilnost in tako v prihodnosti vstopa na trg motornih koles s predstavitvijo konceptnega eScooterja.

Električni avtomobil - SEAT elBorn
Električni avtomobil - SEAT elBorn Avtor: Jan Gregorin

3. Lahko prosim označite tipičnega kupca vozil znamke SEAT? Kakšne stranke se največkrat odločijo za vozila te znamke?

Za vozila znamke SEAT se največkrat odločajo tisti, ki iščejo čustvene, športne in drzne avtomobile. To so pa obenem tudi pridevniki, ki najbolje opišejo avtomobile znamke SEAT na trgu.

4. Rast prodaje športnih terencev SUV je v zadnjih letih izjemno opazno. Katere prepričljive športne terence ima SEAT v ponudbi in katere so največje razlike med njimi?

SEAT s ponudbo športnih terencev SUV pokriva vse najbolj prodajane razrede. Med manjšimi je na voljo atraktivna SEAT Arona, večja SEAT Ateca in največji SEAT Tarraco, ki ima možnost tudi do sedem sedežev. Vsi modeli so tudi na voljo za testiranje pri SEAT Verovškova.

Zahvaljujoč ponudbi športnih terencev znamka SEAT hitro raste – 2019 je za znamko SEAT novo leto rekordov. Po uspehu leta 2018 je prodaja vozil znamke SEAT spet dosegla največji obseg v svoji zgodovini. V letu 2019 se je proizvodnja vozil družbe povečala za 10,9% na skupno 574.100 vozil. S tem rezultatom SEAT presega rekord, postavljen leta 2018 (517.600 avtomobilov) in dosega rekorda že tretje leto zapored z dvomestno rastjo. (Vir: 1)

5. Katere novosti prinaša prenovljen salon SEAT na Verovškovi?

Vsekakor smo tudi v Sloveniji pri SEAT Porsche Verovškova zadovoljni s položajem znamke SEAT, z novimi pridobitvami pa se bomo v prihodnosti samo še razvijali in hitro napredovali. Pred kratkim smo odprli popolnoma nov salon. Na lokaciji Verovškova 78, smo se ravnokar ’’vselili’’ nazaj v čisto prenovljeni salon po najnovejših standardih, ki nam bo dal nov, še večji zagon. Prepričan sem, da bodo stranke tega vesele, kajti sedaj nastopa še bolj individualna obravnava in skrb za vsakega posameznika - nam je to osebno na prvem mestu. Hočemo, da se stranke pri nas počutijo res najbolje. Mi vsi, stranke, kupci, smo ambasadorji znamke SEAT!

Prenovljeni salon SEAT Porsche Verovškova.
Prenovljeni salon SEAT Porsche Verovškova. Avtor: Jan Gregorin

6. Kako pričakujete, da se bo znamka SEAT razvila v naslednjih petih letih?

Vsak novi model znamke SEAT predstavlja veliko nove tehnologije. Zagotovo bo pri vseh naslednjih modeli največ novosti bo v sklopu elektrifikacije in novih možnosti trajnostne mobilnosti. Nekaj obstoječih naprednih sistemov bo v novih vozilih, ki prihajajo v prihodnjih letih, seveda nadgrajenih in izboljšanih.

Damjan Žumer, vodja prodaje SEAT
Damjan Žumer, vodja prodaje SEAT Avtor: Jan Gregorin

Zadnje novice

SEAT akcija: Priložnost po tvoje

Več informacij

TEST: SEAT Leon FR 1.5 EcoTSI

Več informacij

SEAT Tarraco: odpeljali smo ga tja, kjer se najbolj znajde

Več informacij

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

DA